התייעצות לפני תור עם חשד לווסטבוליטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

27/09/2017 | 14:33 | מאת: אושר

שלום, יש לי תור (רק לפברואר לצערי) לד"ר בינה כהן סחר (מנהלת הפורום) לאחר שרופא הנשים שלי הפנה אותי עם חשד לווסטבוליטיס. רציתי לדעת האם יש מה לעשות עד התור כיוון שאני סובלת מאוד גם מכאבים ללא קשר לקיום יחסי מין. האם כדאי להפסיק גלולות אולי? תודה.

שלום רב, קשה לתת ייעוץ בלי בדיקה, אבל לעתים הפסקת גלולות עשויה לעזור. כמובן שבמקרה זה יש להשתמש בקונדומים למניעת הריון. בכל המרפאות שלי יש רשימת המתנה ואנו לעתים קרובות מצליחים להקדים תורים על סמך ביטולים - כדאי לוודא ששמך מופיע ברשימה. להתראות, ד"ר בינה כהן-סחר

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)