צלקת אבעבועות רוח לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

21/06/2018 | 21:43 | מאת: נועה

שלום, לבת ה-4 שלי יש צלקת שקועה במרכז המצח אחרי אבעבועות רוח והיא מאוד מפריעה לה. האם כדאי לטפל בה כל עוד היא טרייה יחסית או שעדיף לחכות? מה הטיפולים האפשריים לילדה? תודה מראש

שלום. עקרון הטיפול בצלקות - ככל שמטפלים מוקדם התוצאה יותר טובה. השאלה לאור גילה של הילדה האם היא תשתף פעולה בטיפול - אם כן אז אפשר לטפל. טיפולים אפשריים: לייזר , ניתוק סיבי הצלקת על ידי מחט קטנה, טיפול במחטים שיכולים להרים את השקע, כריתת הצלקת ותפירה מחדש. הכל חייב להיעשות בטכניקה של הרדמה מקומית מיוחדת לילדים כדי למנוע כאב וסבל. החלטה על סוג הטיפול מתבצעת לאחר בדיקה בלבד

18/07/2018 | 22:08 | מאת: נועה

תודה

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות