פטרת עור במפשעה וכפות רגליים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

19/08/2017 | 11:28 | מאת: פטרת עור במפשעה וכפות רגליים

שלום רב שמי רותי בת 40 מאזור הדרום. אני סובלת מפטרת עור, ללא גרד, במפשעה ובכפות רגליים. ריבוי יחסי של פטריות ממשפחת דרמטופיטים. רופאת עור המליצה לי על קרם למיסיל, לשימוש מקסימום פעמיים ביום. לנקות ולייבש את המפשעה וכפות רגליים לפני כל מריחה של הקרם. למרוח שכבה דקה של קרם על האזור הנגוע ולהחדיר אותו אל העור באמצעות עיסוי. אתמול התחלתי להשתמש בו. כך אני עושה, כפי שנאמר לי וכפי שנהוג. השאלה שלי- אדמומיות עקצוץ וצריבה, הם תופעות לוואי של קרם למיסיל? מתי בערך תורגש השפעה ושיפור לטובה במצב בריאותי?

19/08/2017 | 16:51 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

יתכן שמדובר בפטרת דלקתית ויש צורך בקרם על בסיס סטרואידים +אנטי-פטרייתי למספר ימים לפני שמתחילים בטיפול בלמיסיל . מציעה לחזור לרופא העור שלך

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות