צלקת במצח------------------

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

23/05/2017 | 23:12 | מאת: דניאל

אהלן דוקטור לפני כשנה נחתכתי קשה באזור המצח ונוצרה צלקת מאוד גדולה ומציקה שאני ממשש את הצלקת זה מרגיש כאילו חלק מהעור חסר ובכלל לא גדל וזה מרגיש כמו בור בתוך הצלקת ברצוני לעשות לייזר במטרה לנסות לטשטש את הצלקת כמה שאפשר ואולי שייגדל עור חדש ובריא באינטרנט יש כל מיני דברים כגון לייזר להסרת צלקות , פילינג כימי , גלי רדיו וזה מתסבך ולא מובן לאן ולמי צריך לפנות אשמח אם תעזרי תודה

24/05/2017 | 00:09 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום , כדי להתאים לך את הטיפול הטוב ביותר יש קודם כל לאבחן מה סוג הצלקת שלך . צלקת שטוחה רגילה ? צלקת אטרופית ( שקועה פנימה )? צלקת היפרטרופית ( בולטת החוצה ) ? לכל סוג של צלקת יש טיפולים אחרים לא ניתן להעלים צלקות לחלוטין אלא רק לשפרן . טיפולים כמו לייזר וגלי רדיו טובים לצלקות שטוחות או אטרופיות צלקות היפרורופיות יותר עמידות לטיפול ודורשות טיפולים אינטנסיבים יותר , כירורגים או אחרים. סוג הצלקת שאתה מתאר נשמעת כמו צלקת אטרופית שאמורה להגיב לסדרת טיפולים בלייזר או גלי רדיו

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות