שעווה בזמן לקיחת ראקוטן

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

11/02/2017 | 19:24 | מאת: מישהי

אני לוקחת ראקוטן 20 מג לפני יומיים עשיתי שעווה קרה בפנים לבד(שכחתי שאסור) בהתחלה זה שרף נורא .. מרחתי ווזלין ובזמן היומיחם האלה האדמומיות נעלמה ועדיין טיפה שורף .. מאוד ייבש שם וזה נראה כמו רקמת עור שהולכת להתקלף אבל לא בטוחה במאה אחוז .. השאלה שלי האם זה יכול להישאר צלקת ? לכל החיים . למרות כל מה שאמרתי עדיין זה לא נראה כזה נורא .. אבל כן מבחינים בזה . זה פשוט נראה כמו עור שונה מהעור הרגיל .. קצת כמו שקית .. עכשיו אני מורחת סילברול המשחה לכויות .. ומאוד חוששת שזה יישאר צלקת . מה אפשר לעשות ?

11/02/2017 | 19:27 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום פעילות השעווה היא כמו של פילינג ( קילוף של העור ) וזה מה שאת רואה ככל הנראה. ההמלצה היא למרוח משחה על בסיס סטרואיד מקומי למספר ימים כמו היקומיצין /בטאקורטן G פעמיים ביום לשלושה -ארבעה ימים . להמשיך לשמן בוזלין בשאר הזמן ולהקפיד על הגנה משמש עם מקדם הגנה SPF 50 + על האיזור , לחדש כל שעתיים בשעות היום . המשחות האלו דורשות בדיקת רופא ומתן מרשם

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות