אסטמה וסטרואידים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

09/09/2014 | 15:19 | מאת: מזל

בסד שלום מה הטיפול המקובל לאסטמה ילדה בגיל שנתיים. אחרי שקיבחה אנלציה הרופא נתן סטרואידים . האם זה הטיפול שמקובל לתת? תודה

05/10/2014 | 15:01 | מאת: ד"ר גיא גוט

כאשר ילד נזקק לטיפול מונע עקב אסתמה, כלומר כאשר תדירות ההתקפים ו/או חומרתם גדולה, מקובל להשתמש בסטרואידים בשאיפה. קיימות אפשרויות טיפול נוספות.

18/11/2014 | 05:07 | מאת: מזל

בסד בוקר טוב בהמשך לשאלתי מחודש אוקטובר .עכשיו שוב דלקת ראות באותו מקום עם חום גבוה. ושוב סטרואידים ואנטיביוטיקה. מה הסיבות לדלקות חוזרות ? מה הסיכון? האם יש טיפול מניעתי? מודאגים מאד בת שנתיים. האם מכירים רופא ליעוץ באופן פרטי שאפשר להמליץ באיזור חיפה קריות יוקנעם ? תודה רבה

מנהל פורום אסתמה ילדים