התאמנות בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

03/09/2014 | 17:04 | מאת: דור

בן 14.יש לי,אסטמה ואני לוקח רטלין.חדר הכושר לא מוכן לקבל את האישור של הרופאה בגלל הבעיות הרפואיות להלן היא לא מוכנה לרשום אישור לחדר הכושר אלא רק דוח בריאות והחדר כושר מוכן לקבל אישור שרשום עליו כשיר להתאמן.מי לפנות..הרופאה לא רוצה להוציא אישור אחר.

05/10/2014 | 15:06 | מאת: ד"ר גיא גוט

שלום דור. במידה והסיבה לסרובה של הרופאה לתת לך אישור לחדר כושר (בכל מקרה מדובר באישור בריאות)נובע ממחלת האסתמה אני ממליץ שהיא תפנה אותך למכון ריאות. שם תעבור הערכה מלאה לרבות תפקודי ריאה במנוחה ובמאמץ ולאחר מכן תקבל את האישור המיוחל. אין כל סיבה שאדם הסובל מאסתמה לא יוכל לעסוק כמעט בכל ספורט בו הוא חפץ (אולי למעט צלילה) לרבות חדר כושר. בהצלחה.

מנהל פורום אסתמה ילדים