אני דיאנה בת 19 וסובלת מהתקף אסתמה מגיל 12

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

29/07/2014 | 13:42 | מאת: דיאנה

אני תושבת אשדוד וסובלת מגיל בת מצווה באסתמה כרוניתמה הטיפולים הטבים לאסתמה

11/08/2014 | 12:50 | מאת: ד"ר גיא גוט

שלום דיאנה וסליחה על התגובה המאוחרת. הטיפול באסתמה מתחלק ל-2 טיפול מונע הניתן באוםפן קבוע מידי יום וטיפול בזמן החמרות. התרופות השכיחות בהם משתמשים לטיפול הן תרופות בשאיפה (אינהלציות או משאפים) הכוללות סטרואידים ומרחיבי סימפונות ותרופות הניתנות דרך הפה. התאמת הטיפול המיטבי משתנה מאדם לאדם וצריכה להעשות על ידי רופא המשפחה או רופא ריאות.

מנהל פורום אסתמה ילדים