אסטמת ילדים - התחלה וסוף

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

18/09/2016 | 11:27 | מאת: אולה

פרופ' וולוביץ שלום רב, יש לי 2 ילדים, ילדה בת 4 כמעט, שקצת לפני גיל שנה אובחנה עם אסטמת ילדים, קיבלה אינהליות עם ונטולין ובודיקורט די הרבה, אבל לא יכולה לומר שהיה התקף אי פעם. בגיל 2 נתנו טיפול מונע סינגולר לחורף אחד. כל וירוס אצלה הסתבך תמיד לבעיות בדרכי נשימה אבל זה פחת עם השנים. האם ניתן לומר שכבר אין לה אסטמת ילדים? איך יודעים שזה נגמר ולא התפתח לכדי מחלה לכל החיים. כמו כן יש לי תינוק בן שנה, שגם מחרחר לפעמים, וקיבל גם הוא אינהליות עם בודיקוטר ונטולין. האם לו יש אסטמת ילדים? אני לא סתם מתעסקת בסמנטיקה כמובן, הייתי רוצה לדעת אם מדובר במשהו שקשור למחלות ילדים או התמודדות לכל החיים. תודה רבה רבה

שלום אולה ילד שמתעל הרבה (יותר מ 3 שבועות) ילד שהיו לו התקפי שיעול חוזרים (יותר מ 3) ילד שפעם אחת שמעו אצלו צפצופים בריאות סובל מאסתמה של ילדים. התקפי האסתמה בגיל הילדות מופיעים בעקבות הצטננות למחלה זו יש טיפול קונוציונלי מצויין. והיא עוברת לקראת גיל שנתיים שלש או לקראת גיל 5 שנים מהי אסתמה ואיך צריך להתחיס אליה את יכולה ללמוד אם תשמעי סרט הדרכה באתר www/volovitz.co.il אם את לא מצליחה להשתלט על ההתקפי השיעול תוך יומיים שלשה ואם לילד אין תקופות ארוכות ( שבועות חודשים) בהם הוא בריא ללא כל שיעול. עליך לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים כדי שיאבחן מה יש לילד שלך ויציע לך טיפול שיביא את ילדך למצב של בריאות מתמשכת בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים