לבן שלי יש חרחורים בשינה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/05/2014 | 11:40 | מאת: דנדוש

הבן שלי בן 4.5, לרוב ישן כל הלילה. בריא בדרך כלל אך בגיל שנתיים אובחן עם אסטמה, לא היה לו התקף כבר די הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לחרחר ולנחור תוך כדי שינה. יש סיבה לדאגה? תודה!

21/05/2014 | 14:37 | מאת: ד"ר גיא גוט

ישנן סיבות רבות לחרחורים בנשימה. זה יכול לנבוע מצינון פשוט, להיות קשור להגדלת שקדים ו/או אדנואידים או להצביע על חזרה של האסתמה. במידה והתלונות לא חולפות או מלוות בהפסקות נשימה, שיעול או מאמץ נשימתי אני ממליץ לפנות לבדיקת הרופא המטפל ולהמשיך בירור על פי ממצאיו.

מנהל פורום אסתמה ילדים