טיפול מונע עקב אסטמה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/01/2024 | 10:34 | מאת: אסתי

שלום רב, הבת שלי עם טיפול מונע באסטמה שנגרמה מאנטיביוטיקה. האם אסטמה שנגרמה עקב אנטיביוטיקה לא ניתנת לריפוי?

שלום אסתי אין אסטמה הנגרמת מאנטיביוטיקה אסטמה היא מחלה מאד שכיחה.אנטיביוטיקה נותנים הרבה לכן יכול להיות קשר כרונולוגי בין שני הדברים אך אנטיביוטיקה לא גורמת לאסטמה . אסטמה של ידי לרוב עוברת בגיל הילדות.אם הילד שלך משתעל הרבה ואם את לא יודעת איך להתגבר על השיעול תוך יומיים שלושה כדאי שתפנו לרופא מומחה למחלות ריאה בילדים שילמד אותך איך לגרום לילד שלך להיות בריא ללא שיעול. ואפ מומחה אחד לא עזר לך נסי מומחה אחר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים