מחלת האסטמה והתקפים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

20/07/2023 | 08:28 | מאת: אסתי

שלום בסרטון ההדרכה על האסטמה, אמרת שמנגנון בקרה מגלה את הקלקול והגוף יתקן אותו. זה אומר שהגוף אחרי מס' חודשים או שנים מרפא את מחלת האסטמה בעצמו? כלומר זאת מחלה כרונית זמנית? ואם כן, זה כנ"ל לגבי האסטמה במבוגרים?

אמנם לגוף יש מנגוניני תיקון עצמונים שמתקנים את הקילקולים הגורמים להתקפי השיעול בילדים לאורך זמן . מטרת הטיפול התרופתי בילדים היא לקצר את הזמנים של ההתקפים או למונע אותם ובכך לאפשר לילד לגדול יותר טוב לגבי אסטמה של מבוגרים המצב שונה וזוהי מחלה מתמשכת עם עליות וירידות . בזמן הטיפול המונע המבוגר יהיה בריא יותר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים