אסתמה תינוקות- יאן רייז 236860441

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

20/03/2023 | 13:21 | מאת: יאן רייז

שלום פרופ׳ בינימין הייתי אצליך עם התינוק יאן רייז 236860441 ואמרת שיש לו אסתמה של תינוקות. בימי שישי יש לו חוג שחייה רציתי לשאול האם זה עלול להשפיע על האסתמה או שאפשר ללכת רגיל ?

אני לא ממליץלילדים קטנים להשתתף בשעיורי שחיה משתיסיבותץת 1. אם מדובר בבכירה שלתינוקות יש בה או זיהום מהילדים האחרים או מהכלור שמוסיפים למים ( כדילמונע את הזיהומים) המשפיע לרעה על מצב האסטמה של הילדים 2. אם לא עוטפים את הילד מיד לאחר שיצוא מהבריכה והוא מסתובב רטוב עם בגד ים הוא יכול להתקרר ולקבל התקף של אסתמה

מנהל פורום אסתמה ילדים