אסתמה ועישון לא יודע מה לעשות כבר

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/12/2022 | 01:07 | מאת: אסתמה

היי אני עם אסטמה עישנתי סיגריות בערך במשך חצי שנה וכל חודשיים פחות או יותר היה לי שיעולים למשך 3 ימים ואז זה עבר כעת עברתי לוייפ (סיגריה אלקטרונית) רציתי לדעת אם אני מעשן וייפ ההתקפים ייפסקו? זה יהיה פחות גרוע? אשמח אם יענו לי בהקדם האפשרי

הפורום הוא אסטמה של ילדים . ילדים לא מעשנים. אתה צריך לפנות לפורום אחר. לדעתי השיעול לא יפסק אם תעבור לסיגריה אלקטרונית. אם השיעול ימשך עליך לפנות לרופא מומחה לברור

מנהל פורום אסתמה ילדים