אסתמה ועישון לא יודע מה לעשות כבר

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/12/2022 | 01:07 | מאת: אסתמה

היי אני עם אסטמה עישנתי סיגריות בערך במשך חצי שנה וכל חודשיים פחות או יותר היה לי שיעולים למשך 3 ימים ואז זה עבר כעת עברתי לוייפ (סיגריה אלקטרונית) רציתי לדעת אם אני מעשן וייפ ההתקפים ייפסקו? זה יהיה פחות גרוע? אשמח אם יענו לי בהקדם האפשרי

כאן זה פורום של אסטמה בילדים . ילדים לא מעשנים. לכן בעתיד חפש פורום של מבוגרים. . בקשר לשאלתך אוכל להגיד שכל גרוי לריאות אצל אדם שיש לו רגישות יתר של דרכי הנשימה ( אסטמה) יכול גרום לשיעול

מנהל פורום אסתמה ילדים