שיעול כחצי שנההההההההה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

16/08/2022 | 17:38 | מאת: מרים

שלום ילד בן 6 שיעול כחצי שנה בערך לפני שבוע טופל לראשונה בטנזול 5 ימים 2 לחיצות בבוקר ו2 בערב של סלבותריםם לחמישה ימים ופליקסוטייד לשבועיים .. סיים טיפול של 5 ימים ללא שיעול ביום ראשון התחיל להשתעל ולהיות מנוזל והתגלה שיש לו קורונה רק היום ביום ראשון הרופאה אמרה להפסיק טיפול אז לא טפלנו היום ואתמול אבל ב5 ימים של במשאפים ובנוזל לט היה שיעול בכלל האם טתב חושב שכדי לחזור למשאפים פעמיים בסוקר פעמיים בערב ??? זה לא יותר מידיי ??? סטרואידים? 4 לחיצות ביום ??

יש דרכים שונותלטפל באסטמה בילדים. אני לא ממליץ למטופלים שלי להשתמש בבטנזול בגלל תופעות הלואי הקשות שלו. אם הילד שלךיקבל טיפול נכון הוא לא ישתעל ואת תהי מסוגלת בבית בעצמך להתגבר על כל התקף תוך ימים בודדים. לשם כך עליך לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך ויציע לך טיפול נכון בינתים ראי סרט הדכרה על אסטמה הטיפול בה באתר www.volvotz.co.il בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים