טופל בטנזול 5 ימיםםםםם

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

16/08/2022 | 13:22 | מאת: נורית

בן 5 עקב שיעול ממושך נשלח לצילום חזה .. טופל אנטיביוטי לא עזר .. בנוסף הרופאה אמרה שיש הבדלי אירווור צד שמאל שחור יותר על מה זה יכול להעיד ?? טופל גם 5 ימים בבנזול ומשאפים 2 לחיצות בבוקר ו2 בערב בסלבותרים ופלידסטייד השיעול נפסק ואיל שהפסקנו בבנזול יומים אחרי השיעול הופיע ואיתי הופיע גם נזלת לילד יש נזלת אחורית היא אך פעם לא דולפת קדימה השיעול ליחתי ממשיכים נשרפים אבל אין שום שינוי .. יכול להיות משהו אחר ולא אסטמה ? אף פעם לא זבל לפני משום דבר שקשור..

לילד שלך יש אסטמה של ילדים . מאחר והילד כבר קיבל בטנזול ( אני לא ממליץ למטפלים שלי להשתמש בבטנזול ונותן להם טיפול בתרופות אחרות שעוזר יותר ללא תופעותלוואי שיש לבטנזול) . כדאי שתפני לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך ויציע לך דרך איך להשתלט על המחלה , איך לגרום לילד שלך להיות בריא תקופות ארוכות ואיך להשתלט על כל התקף תוך כמה ימים בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים