שאלה בנוגע לטיפול שניתן לנו

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

13/08/2022 | 20:27 | מאת: אושרת

ילדה בת 5 שמש תעלת כבר חצי שנה בערך לפני חמישה ימים התחלנו טיפול בבטנזול ל5 ימים ומשאף סלבותרים לחמישה ימים ופליקסוטייד לשבועיים .. במהלך בחמישה ימים בקושי שמעתי תילדה שמש תעלת ממש פה ושם והיום אחרי שהפסקנו עם הבטנזול וסלבותרים במהלך היום לט ממש היה שיעול אבל אז לקראת הערב הילדה חוותה אחזה משבר והתחילה לזכות ואז היא ממש ממש השתעלה אני ממש מיואשת ואני כבר תא יןדעת מה לעשות

לכל אמא צריכה להיות תוכנית איך להשתלט על כל התקף של הילדה שלה תוך כמה ימים, (ללא שימוש בבטנזול). אני לא ממליץ לילדם שבטיפולי להשתמש בבטנזול ומציע להם דרך אחרת להשתלט על ההתקפים בעזרת תרופות רגילות. אי אפשר לתת המלצות לטיפול אישי בילד באתר הזה . עליך לפנות לרופא ילדים מומחה במחלות ריאה בילדים שיבדוק את המצב המחלה של הילדה שלך וילמד אותך איך להתגבר על כל התקף של שיעול. בינתיים ראי סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים