שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

11/08/2022 | 10:08 | מאת: נתן

היי רציתי לשאול עם שה הגיוני לפתח אסטמה בגיל 4 וחצי ?לפני לא היה לבתי שום קוצר נשימה טו שיעול ממושך ובחודשיים האחרונים יש להשיעול ממושך אחרי כל מיני סוגי טיפולים הטיפול היחיד שהעלים טת השיעול עכשיו זה בטנזול ל5 ימים ומשאף סלבותריםם לחמישה ימים ופליקסוטייד לשבועיים זה אומר שהילדה אסמטית ? ושאחרי כל צינון נצטרך לחזור על הטיפול עזה ?? באיזה איך בדרך כלל נעלם אסטמה ?

אסתמה אפשר לפתח בכל גיל אך קרוב לודאי שלידה שלך היתה אסתמה כבר בגיל צעיר. ילד לא משתעל בכלל ואם הילדה שלך השתעלה בגיל צעיר לאחר הצטננות כבר אז היתה לה אסתמה אך היא היתה בדרגה קלה שאולי לא הצריכה התיחסות או טיפול כעת שהמצב מחמיר צריך לטפל ועליך לפנות לטיפול בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים