שיעול, חום, צילום חזה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

18/07/2022 | 17:41 | מאת: אלמונית

ערב טוב, הבן שלי בן 3 ו-8 חודשים. בשבוע האחרון משתעל שיעול עמוק וחזק יחד עם ליחה לעיתים תכופות מאוד. ביום שישי האחרון העלה חום ומאז ועד היום יש לו חום. (גם נזלת צהובה/ירוקה התחילה). עשינו ספירת דם לצילום חזה ביום ראשון האחרון. הספירות דם יצאה תקינה ובצילום חזה רשום כך: הגברת ציור אינטרסטיציאלי פריהילרי דו-צדדית חשודה למחלה דלקתית ממקור נגיפי. אשמח לדעת מה הכוונה? האם זה דלקת ריאות? האם צריך להתחיל אנטיביוטיקה? תודה על תשובתך.

אם הילד שלך משתעל הרבה ימים , או אם היו לו התקפי שיעול חוזרים יש לו רגישות יתר של דרכי הנשימה הנקרא אסטמה של ילדים ילד בהתקף של אסטמה של ילדים המצבע צילום חזה מקבל תשובה דומה למה שקיבלת זה לא דלקת ריאות חיקית קלסית המצריכה טיפול באנטיביוטיקה אלא התקף של אסתמה שדורש טיפול אנטי אסתמטי מתאים . כדאי שתפנה לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך ויציע לך אך להתגבר על המצב הנוכחי, איך למונע שיעול בעתיד ואיך להתגבר עליו בעתיד תוך ימים בודדים. בינתיים ראה סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il ברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים