צילום חזההההההההההההה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

11/07/2022 | 11:56 | מאת: אורררררר

שלום בני בן 5 חשוב שלציין שמתפקד בצורה רגילה לחלוטין יש לו שיעול שלא עוזב כבר תקופה של 3 חודשים עשה צילום חזה .. הכול תקטין חוץ מהסעיף כזה שדות הריאה : הצללה עדינה על רקע שדה ריאה ימנית .. לסיכום חשד לתסניןןן דלקתי מימין .. אחרי אטביטייקה ממומלץ צילום חוזר .. כבר עשיתי לו צילום מיותר בגיל שנה שהיה תקין לחלוטין ואני לא חוששת מצילום חוזר הוא טופל באנטיביוטיקה. במשך 10 ימים היה שינוי אבל השיעול המשיך להתקיים פשוט פחות .. עכשיו אחרי שסיים טיפול .. שהשאיר שיעול קל הילד התקרר הוא מצונן ויש לו שוב שיעול ממש מה השלב הבא ??? מה עושים .??? האם זה יכול להיות משהו אחר ולא דלקת ?? אני מאוד דואגת כי הטיפול לט עזר .. הוסף

דלקת ריאות היא מחלה מאד נדירה בימנו כיוון שכל הילדים מקבלים חיסון נגד פנימוקוקוס ( חיסון פרוונר)שגרם בעבר ללמעלה מ90 אחוז מדלקות הריאות בילדים. לעומת זאת כ 40 אחוז מהילדים משתעלים בגלל אסטמה של ילדים והטיפול בשיעול הוא לא על ידי אנטיביוטיקה אלא באמצעות תרופות אחרות. אם הילד שלך משתעל שיעול חוזר יש לו קרוב לוודאי אסטמה של ילדים וצריך ללמוד איך למנוע את השיעול ואיך להשתלט עליו ללא צילום חזה או אנטיביוטיקה לאחר 1-3 ימי טיפול נכון. כדי להבין למה הילד משתעל ראי סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il ולאחר מכן קבעי תור לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך ואיך לטפל בו נכון. אין צורך לחזור על צילום חזה מיותר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים