רעד אחרי אניהלציה.....

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

11/06/2022 | 10:50 | מאת: מירית

שלום בני בן חמש יש לו דלקת דרכי נשימה משתמשים באינהלציה 0.5 וינטלין ומי מלח 2 הרגשתי קצת רעד בידיים שלו האם זה מוסכן האם זה עובר או תהיה פגיעה מזה

11/06/2022 | 11:37 | מאת: מירית

תודה אמח להרגיע אותי

אני לא ממליץ לתת ונטולין באינהלציה מעל 3 ימים. הרעד יחלוף. אפשר גם להקטין את המינון של הונטלין

שלום מירית הרעד הקל בילדים נובע כתוצאה ממתן ונטולין אני לא ממליץ למטופלים שלי לתת אינהלציות עם ונטולין יותר מ 3 ימים . בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים