יעוץ....שיעול בטיפול

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

11/06/2022 | 05:33 | מאת: אמא

סליחה דר רוצה כיוון מיואשת אני אמא שכתבתי למטה בת 3 וחצי ביום שני היה לה קוצר נשימה וחום שיעול אושפזה ביום שני נתנו לה שלוש ימים פטנזול ואנהלציות שחררונו ביום רביעי הרופא אמרה לנו להמשיך ארבע פעמים אנהלציות ונטלין ופעמיים בודקריט פעם בבוקר פעם בערב כבר אנחנו כאילו ביום החמישי לאנהלציות מספר הנישמה ואופי הנשימה השתפר אבל הילדה עדיין משתעלת שיעול ליחתי ושומעים את הליחה עד כמה זמן אפשר להמשיך באנהלציות ובבית חולים אמרו לא צריך אזניל בגלל שאין דלקת ראיות בצילום אשמח לכיוןן לגבי שיעול ומשך האנהלציות והבודקןרט לא מזיק להרבה זמן כמעט שבוע

שלום רב לצערי הרבה רופאים כולל רופאי חדר מיון , רופאי משפחה, רופאי ילדים וחלק מהמומחים לא מכירים את תפקיד האזניל בטיפול בהתקף של אסתמה. אזניל לא ניתן כאנטיביוטיקה אלא כטפול אנטי אסתמטי. אני לא נתתי במשך שנים רבות לאף ילד בהתקף של אסטמה טיפול בכדורי בטנזול וכולם הסתדרו עם טיפול באזניל ואינהלציות. חדר מיון מטפל רק במקרים דחופים, לכן אם הילד שלך לא נושם טוב בקרי שוב במיון אך לאחר שהילד ישתפר קבעי תור לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים י שיאבחן מה יש לילד שלך ויציע לך טיפול נכון . בברכה פרופ' ב. ולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים