פטנוזול...............

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

09/06/2022 | 00:12 | מאת: מאיה

שלום בת ארבע היה לה דלקת דרכי נשימה וקוצר נשימה של 60 נשימה בדקה אושפזה בבית חולים נתנו לה במשך שלושה ימים אניהלציות וגם בטנזול בהתאם למשקל שלה בהתחלה התנגדתי לתת בטנזול אבל הילדה הייתה מורידה חמצן ומתנשמת רק לשולשה ימים פטנזול והמשכנו עוד יומיים אניהלציות אבל עכשוי אני אוכלת את עצמי בגלל שהסכמתי לתת בטנזול פעם ראשונה שנותנת לה האם יפגע בהתפתחות שלה או בגלל שזה חד פעמי לא יקרה אני אמא מואד חרדתית והתחלתי להלחץ כאשר קראתי על התרופה והרופא הסביר ליי בבית חולים שהיא לוקחת את זה לפרק זמן קצר האם ההשפעה של שלוש הימים תימשך הרבה זמן מתי היא תצא מהגוף מפחדת מאוד ולחוצה האם אני מגזימה אני הסכמתי בגלל הילדה הייתה גמורה האם יפגע בגוף שלה בוכה ומצטערת שנתנתי לה האם אני פגעתי בה מה יקרה

שלום מאיה . שום נזק לטווח ארוך לא יגרם לילדה שלך כתוצאה מלקיחת הסטרואידים שהיא קיבלה. אך עליך ללמוד איך להמנע מלהגיע למצבים כאלו שבו תשלחי למיון או תגיעי לרופא עם ילדה בהתקף קשה של שיעול. עליך לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילדה שלך ויצע לך טיפול מתאים. בינתיים ראי את סרט ההדרכה באתר www.volovitz.co.il כמו כן קראי את התשובה שנתתי לשואלת ששאלה שאלה לפניך בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים