שאלה בנוגע לתרופה טריפקטה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

20/01/2022 | 19:00 | מאת: ענת

שלום דוקטור בני בן ה 16 חולה ב CF התחיל לקחת תרופה טריפקטה ותפקודי הריאות שלו וה FEV1 שלו עלה מ 72 ל 98 וכמו כן הפסיקו לו הליחות והשיעולים והוא יכול להתאמץ הרבה יותר מה הסיכוי שבהמשך תחול החמרה במצבו או שהתרופה תפסיק להשפיע עליו ,והאם להתנמרלות או חוסר התנמרלות של תבחין הזיעה יש משמעות תודה רבה

שלום ענת אני לא מטפל בילדים עם CF . שאלות בקשר לתרופה המשמשת לטיפול ב CF צריך להפנות לרופא שרשם לך את התרופה בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים