התקפי שיעול וצילום ריאות

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

22/12/2021 | 08:06 | מאת: דניאל

שלום רב בת 3 עם התקפים חוזרים של שיעול יבש וטורדני. בדכ נמשך כשבוע ,עובר וחוזר שוב. באחד ההתקפים עשינו צילום ריאות שממצאיו : ניפוח יתר. תסנין מרכזי דוצ. פסי תמט לא סדירים בשני הצדדים. ללא תפליט . צל תקין. מרקם גרמי שמור. הרופאים טענו שהריאות נקיות ולא נתנו טיפול. אכן השיעול עבר לבד אבל כאמור, ההתקפים חוזרים כל הזמן. האם לדעתך מדובר באסטמה? האם כדאי לטפל באופן קבע במשאף? קראתי שתסנין משמעותו דלקת ריאות , זה לא מה שרואים בצילום? תודה רבה על המענה .

הסיפור שאת מספרת מעיד על בעיה שכיחה מאד בילדים ( כ 40% מהילדים) הנקראית אסתמה של ילדים. לבעיה זו יש טיפול תרופתי טוב המונע את השיעול והמאפשר לך להשתלט מהר על כל התקפי השיעול כדי להבין במה מדובר ראי סרט הדרכה באתר www.volovitz.co.il ולאחר מכן פני לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה המצב של הילד שלך וחציע לך איך לטפל נכון בו. בברכה פרופ' ב. ולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים