שיעול ממושך תינוקת 7 חוד

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

14/10/2021 | 15:09 | מאת: רינת

תינוקת בת 7 חודש שיעול מזה כ 3 שבועות טופלה במשאפים ונטולין ופליקסוטייד לא עזר, הוספנו בטניזול 3 ימים הפסקנו ועדיין ממשיך השיעול בעיקר בלילה (נראה שכל שיעול מאוד כואב לה ונחנקת ממש) היום עשינו צילום חזה פיענוח רשום: "הגברת ציור אינטרסטיציאלי פריהילרי דו-צדדית חשודה למחלה דלקתית ממקור נגיפי" מה המלצתך?

ילד לא צריך להשתעל בכלל אם ילד משתעל הרבה יש לו בעיה בדרכי הנשימה. התינוקת שלך משתעלת הרבה זמן. היא אובחנה ( מבלי להגיד לך ) כסובלת מאסתמה של ילדים וקיבלה טיפול בהתאם ( בסטרואידים דרך הפה) שעזרו חלקית. כדאי שתפנה לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילדה שלך ויסביר לך איך למנוע התקפים ואיך להשתלט על התקפים דומים בעתיד תוך ימים בודדים. בינתים ראה סרט הדרכה על אסתמה בילדים באתר www.volovitz.co.il בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים