אסטמה ילדים עבור הבן שלי

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

02/04/2021 | 21:51 | מאת: כפיר

שלום רב פרופסור. לפני מספר שנים הייתי אצלך עם הילד שלי ואתה זה שהציל אותנו מבתי חולים כל שבוע איתו. עברו כבר מספר שנים ואנחנו עדיין מטפלים לפי השיטה שלך עם הונטולין והפלקסוטייד. היום הילד כבר מתקרב לגיל 5. האם עדיין אנו צריכים לטפל עם המכשיר ואקום או שניתן כבר לתת לו שאיפות ישירות והמשאפים? ואם כן אז כמה ומה הדרך? תודה רבה

שלם כפיר אסור להשתמש במשאף ישירות לפה בכל גיל ( גם לא במבוגרים) בילדים גדולים אפשר להוריד את המסיכה מהספייסר ולהשתמש עם הפיה . ולתת לילד לשאוף ולנשוף לאט ולעומק את התרופה מהספייסר 3-5 פעמים לאחר כל לחיצה של תרופה. בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים