טיפול מונעבאסטמה- פעוט

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

29/10/2020 | 06:57 | מאת: מירי

בן שנתיים כבר שנה עם פלקסוטייד 125 פעם ביום. יש עדיין התקפים כשיש לו נזלת אך הם קצרים ומהירים יותר. לאחרונה למרות הלחיצה בבוקר, הוא קם משנת הלילה עם ליחה/חרחור קצת. האם יש צורך בהעלאת המינון היומי לטיפול המונע ? ואם כן האם ללחיצה נוספת בערב? או 2 לחיצות כל בוקר?

לא ניתן לקבל תשובות בקשר לטיפול בפורום זה צריך להתיעץ עם הרופא שהמליץ על הטיפול בפליקסוטייד אם לעבור לפעמיים ביום באופן עקרוני אם פעם ביום לא עוזר לפעמים הפתרון הוא לעבור לפעמיים ביום אך צריך לקחת בחשבון מספר נתונים כדי לתת תשובה מוסמכת בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים