משאף סימביקורט

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

30/03/2020 | 06:44 | מאת: עינב

שלום פרופ בהמשך לשאלה שלי מטה, קראתי באינטרנט ש ה FDA הוציא אזהרה על שימוש במשאף סימביקורט שיכול להחמיר את ההתקפים ואף לגרום למוות. האם זה נכון ? ובכלל, מה הסכנות בשימוש במשאף כזה? תודה רבה על ההסבר ובריאות לכולם.

לא ידוע לי על כל סכנה בשימוש ( במנות מקובלות) במשאף סימביקורט. אני מכיר את התרופה למעלה מ 20 שנה ווממליץ להרבה מאד אנשם להשתמש בתרופה ולא שמעתי או קראתי שום דבר שמתקרב למה שאמרת . אם יש בידך את הציטוט שעליו דברת אשמח לפרש לך אותו בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים