2 התקפים כל חודש מאז החזרה לגן...

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

02/11/2019 | 09:13 | מאת: מור

שלום וברכה, בן שנתיים וחצי קיבלנו ממך טבלת טיפול בחודש אוגוסט. ואמרת לא לתת טיפול מונע כרגע בעקבות החופשה מהגן. מאז שחזר לגן יש 2 התקפים בחודש.. הילד מלא ליחה ורק הטיפול באינהלציות מעט הקל.. לשאלתי האם צריך טיפול מונע בסינגולייר ו2 לחיצות פליקסוטייד ביום. כפי שציינת בשיחה במהלך הביקור.

שלום רב בתקופה זו של השנה : תחילת החורף והשיבה לגן לאחר החגים, צריך לתת לילד שלך טיפול מונע , בתתאם להנחיות שקיבלת בביקור הקודם במרפאתי . קרוב לוודאי שהצעתי לך להתחיל עם פליקסוטייד בוקר ערב ורק אם לא יעזור להוסיף סינגולייר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים