טיפול בשיעול וצינון ?

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

03/08/2019 | 09:40 | מאת: צינון ושיעול

שלום דוקטור הבת שלי בת שנה ו7 חודשים והיא משתעלת במשך יומים וקשה לה להשתעל כל שיעול היא בוכה גם מצוננת מכיון שהיום יום שבת והכל סגור חוץ מיון ילדים אין לה חום אבל הפנים שלה נפולות בגלל השיעול תוכל לעזור לי ?

לא ניתן במסגרת הפורום הזה לתת תשובות בקשר למחלה החריפה של הילדה שלך. מבלי לדעת פרטים על ההיסטוריה של הילדה , האם אובחנה כאסתמתית האם מקבלת טיפול עוד ועוד ובעיקר מה מוצאים בבדיקה הגופנית שלה אם הילדה לא מפסיקה להשתעל המקום היחיד שאליו צריך לפנות בשבת הוא מוקד או מיון בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים