שלום דק אשמח להתייעצות איתך אני כבר ממש מתוסכלת ממצב הילדה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

13/02/2019 | 09:52 | מאת: אושרת

היי יש לי תינות סת שנה ו 9 חודשים אובחנה על ידי ברונכוסקופיה וסיטי בהרדמה עם בורנכוס ריאה שמאלית צינור ריאה שמלאית שלה צר מידי נכנס אוויר ולא יוצא ולכן הליחה שמצטברת שם עושה לה דלקות חוזרות בנוסף יש 2 כלי דם שבאים מהלב וחוסמים את הצינור אנחנו מתאשפיזם איתה כמעט כל שבועיים שלושה עם החמרות נשמתיות ודלקות ריאה חוזרות כבר שנה וחודשיים אף אחד לא נותן פיתרון הילדה מקבלת טיפול מונע שלא מונע כלום באזניל וונטולין ופלקסוטייד יורדת המון במשקל מתחת לאחוזון 3 וגם יש לה אסמטה ילדים קשה

שלום רב הערב עניתי לך בטלפון על השאלה בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים