אסמת ילדים אצל הבן שלי

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/01/2019 | 14:08 | מאת: מירי

שלום, יש לי שתי שאלות. הילד שלי בן 2.4 הובחן עם אסמה ילדים. עכשיו בחורף אנחנו פשוט לא מפסיקים לצערי הרב עם משאפים וגם קיבלנו מהרופא שלנו סטוראידים לשתות אתמול. הוא משתעל מאוד חזק במיוחד במצב שכבה האם יש עוד טיפול חוץ ממשאפים שעושים כל ארבע שעות. ועוד שאלה האם הסטרואידים יכולים לגמור לתופעות לוואי של מצבי אגרסיות אצל הילד? תודה מראש על המענה

שלום מירי לא אוכל לתת לך המלצות לטיפול דרך הפורום אוכל רק להגיד לך שאני לא משתמש בבטנזול לטיפול בהתקפי שיעול עקב אסתמה . בגלל תופעות האיש קט שהוא גורם וגם בגלל שיש טיפולי באמצעות סטרואידים נשאפים (במשאפים או באינהלציות) שנותנים תוצאות טובות יותר ללא תופעות לוואי בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים