צילום חזה עזרה ופיענוח

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

24/12/2018 | 00:13 | מאת: אסתר

שלום וברכה! יש לי תינוק בן שנה וחודש שאובחן כאסטמתי ומקבל מניעה של פליקסוטייד וונטולין בעת הצורך. הוא הספיק לעבור כחמש פעמים צילומי ריאות ובכולם כתוב "ציור ריאתי אינטרסטיציאלי מוגבר" ברוך ה' לא היה לו בכלל דלקות ריאה אבל הרופא ריאות שראה את הצילומים אמר שזה לא תקין ויצטרך לעבור כשיגדל סיטי חזה וברונכוסקופיה השאלה מה זה יכול להיות הציור הריאתי הזה? תודה מראש!

שלום רב קרוב לוודאי שלילד שלך יש אסתמה של ילדים . במצב כזה צילום החזה יכול להראות בצורות רבות אם הילד שלך משתעל עליך לפנות לרופא ילדים מומחה למחלת ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך ויתןו לך טיפול שיגרום לילד להפסיק להשתעל . בברכה פרופ' ב. וולוביץ.

מנהל פורום אסתמה ילדים