רום אבק רגישות גדילה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

30/09/2018 | 19:22 | מאת: רום

היי דוקטור בפורום ראיתי שאלות על אבק וסתימת ריאות וכדומה, אני רגיש לאבק ולפני כחודשיים עבדתי בעבודה שבה אני נושף אבק בתדירות גבוהה אלה היו חודשיים אשר השתעלתי בלי הפסקה,עקב השאלות בפורום הזה שאלתי חבר שלי שנראה לי שמבין האם זה היה יכול לסתום לי חורים ולעצור את הגדילה והוא אמר שלו מכיוון שאבק לא נשאר בריאות והגוף מוציא אוצו עם השיעול רציתי לדעת את תשובתך. תודה.

לא בריא לעבוד עם אבק אך הגוף יודע לתמודד עם כמויות סבירות של אבק ולכן אין סכנה לפגיעה בגדילה בגלל חודשיים עבודה עם אבק. מי שעובד שנים עם אבק יכול להפגע

מנהל פורום אסתמה ילדים