גדילה עשן עישון בן 17

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

04/09/2018 | 20:50 | מאת: עידו

היי דוקטור מצטער שאני חופר אבל מישהו אמר לי אתמול שעישון מאט את הגדילה במיוחד ולא רק בגלל העשן שלו רציתי לדעת אם זה נכון שעישון מאט את הגדילה בגלל עצם זה שזה עישון או רק בגלל שהוא מכניס עשן לריאות

לא נראה הגיוני שעישון עצמו יכול לפגוע בגדילה בלי קשר לפגיעה בריאות .מי שאמר לך אמירה זו שיראה לך מאמר רפואי מבוקר שמצביע על התופעה ולא יספר לך שרק שמע ממישהוא על כך אם יש כזה מאמר שלח לי אותו ואבחן אם המאמר אמין או לא בבכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים