שאלה לרופא לגבי בתי בת 5

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

13/11/2017 | 19:29 | מאת: מירית

היי לגבי בתי בת 5 שאלתי אותךלפני חודש וחצי היתה מאוד משתעלת קיבלה אנביוטיקה ומשאף כתום וונוטולין ואבקת סינוגולייר השיעול פסק הילדה לוקחת כרגעה משאף כתום ואבקת סינוגולייר וביומים האחרונים שוב משתעלת והיום הייתי בביקורת הכול תקין הראות נקיות לגמרי מה עושים שוב פעם אים השיעול האם להמשיך את הוונטולין

שלום רב הילדה שלך כעת בהתקף מאחר והיא התחילה להשתעל .אין חשיבות רבה לעובדה שמעל הריאות לא נשמעו סימנים כיוון שרק בהתקף קשה מאד מופיעים סימנים בריאות הרופא המומחה שמטפל בילדה שלך צריך לתת לך תכנית מדויקת איך לטפל בהתקף. ברגע שילד מתחיל להשתעל הוא בהתקף וצריך לתת לו שילוב של ונטולין ופליקסוטייד לפי תכנית מובנית. הילדים שבטיפול מקבלים טבלת הוראות עם הוראות מדויקות כיצד לפעול ומה לעשות אם הטיפול לא עוזר. בברכה פרופ' ב. וולוביץ

18/11/2017 | 18:15 | מאת: מירי

היי כמה שאתה צודק רק לאחר שלושה ימים של שיעול הרופא אמר שיש צפצופים ונתן לי וונוטולין 3 פעמים ביום היום כבר שלושה ימים שאני נותנת לה וונוטולין והמשאף הכתום אבל עדיין כול שעה יש שיעול מתי זה אמור להשפיעה הטיפול היא לוקחת גם סינוגלייר תודה רבה מודה לך

לא ניתן לטפל בילד דרך האינטרנט. צריך להכיר את ההיסטוריה של הילד, לבדוק אותו ולהתאים לו את טיפול בהתאם לדרגת חומרת המחלה שלו . בדרך כלל אם נותנים את הטיפול נכון ההתקף צריך לחלוף תוך יומיים שלשה. אם ההתקף לא עבר הסיבות יכולות להיות רבות כולל ( תוכנית לא מתאימה לטיפול מתן הטיפול בטכניקה לא נכונה, ועוד) במידה וההתקף לא עובר צריך לפנות לרופא או למומחה שידריך אותך כיצד לנהוג בהתקף הנוכחי כיצד למנוע התקפים נוספים וכיצד לנהוג נכון בהתקפים בעתיד. בברכה פרופ' ב. וולוביץ

18/11/2017 | 20:22 | מאת: עימיר

היי האם אתה מקבל מכללית ואיפה אתה מקבל

אני מקבל בתל אביב, באופן פרטי, דרך כללית מושלם ובהסדרים עם כל קופות החולים האחרון והביטוחים הפרטיים.

מנהל פורום אסתמה ילדים