סימביקורט 160 4.5 טיפול מונע לילדים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

10/07/2017 | 00:15 | מאת: ליאת

ברצוני לשאול באם מינון של 1 שאיפה פעמיים ביום לגיל 9.5 משאף סימביקורט טורבוהלר 160 כטיפול מונע מתמשך זהו מינון סביר ותקין תודה

שלום ליאת אמנם סימביקורט רשום לשימוש בילדים מעל גיל 12 אך בהמלצת רופא מומחה אפשר לתת אותו גם בגיל מתחת לגיל 12. למעשה אפשר להשמש בו ( בהמלצת מומחה) מאז שילד מסוגל להשתמש נכון בשאף אבקה המינון של שאיפה אחת פעמיים ביום בגיל 9.5 שנים , אם הומלצה על ידי רופא מוחה, היא מינון סביר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים