המשך סרטן הפות דחוף

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

23/08/2014 | 23:04 | מאת: מיכל

שלום , בהמשך לתשובתך הנתונים שיש לי הםהתשובה של הביופסיה: שינויים המעלים חשד ל- verrucous carcinoma - קטעי אפיתל קשקשי היפרפלסטי המראים dyskeratosis. acanthosis,para-keratosis ואטיפיה תאית בעיקר בשכבה הבאזאלית עם חשד לחדירה שטחית. צביעות אימוניות ל p16 וp167 חיוביות באיזורים באזאליים. אודה לך להתייחסות מה זה אומר ואיזה סיטי מתאים? תודה

זהו התאור המיקרוסקופי של הגידול שנחשב יחסית טוב עדיין חסרים פרטים על גודל הגידול שוב למרות ש PET-CT טוב יותר כנראה ש CT רגיל הוא מספיק טוב במקרה זה

מנהל פורום סרטן השחלה