בירור מעמיק עבור סרטן השחלות.

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

23/06/2020 | 12:40 | מאת: שני

שלום רב לך... בשבועיים האחרונים החלו לי כאבי ראש מאד קשים, אליהם נוספו כאבי אגן רחם וגב תחתון שגרמו לרגליים שלי ממש להיות כבדות ורדומות, במקביל מרגישה מאד מלאה כל הזמן ובקושי אוכלת ירדתי המון במשקל אני עייפה תשושה וחסרת כוח במהלך היום..לא קיים דימום חריג. קבעתי ליום שישי רופא פרטי על מנת שהוא יוכל בסבלנות רבה לעשות את כל הבדיקות הנדרשות לשם גילוי חלילה. הוא יעשה פאפ המתקדם יותר לא הרגיל של קופת החולים. קולוקוספיה וכמובן בדיקת אולטרסאונד וגינאלית. האם יש עוד בדיקות שמומלץ לבקש לעבור?.pet ct או שכדאי לחכות לממצאים אם יהיו. תודה רבה לך.

לחכות לבדיקה ולקוות שלא יימצא כל דבר

26/06/2020 | 18:54 | מאת: שני

תודה על תשובתך, הייתי היום בדיקה וגינאלית יסודית נקייב לחלוטין, קולוקוספיה הכל היה נקי, רק מחכה לפאפ דק.

מנהל פורום סרטן השחלה