מעכבי פארפ.מה יכול להתאים לאמא שלי?

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

05/01/2019 | 13:07 | מאת: הבת של

אמי מטופלת בסרטן שחלות חוזר. איננה נשאית brca וגבולית מבחינת פלטינום-חזרה אחרי חצי שנה. דוקסיל לא הואיל וכעת מסיימת טיפול קרבו גמזר בשישה סבבים.מרקר תקין פט בעוד חודש. איזה מעכב פארפ רלוונטי עבורה? לא נשאית.לא ברור אם עמידה או רגישה לפלטינום. תודה רבה

אין הוכחה ודאית שמעכב פארפ מסוים יעיל יותר מאחר. גם ללא נשאיות מומלץ בדיקת מוטציה בגידול עצמו ולכן אם אימך טרם עברה בדיקת מוטציה אז מומלץ מכיון שגם במקרים אלו צפויה תגובה למעכב פארפ. ולבסוף כל המחקרים האחרונים מראים שגם ללא נשאות וגם ללא מוטציה בגידול , עדיין תיתכן תגובה אך פחות טובהלטיפול

05/01/2019 | 18:59 | מאת: הבת של

בדיקת גידול זה בדיקה סומטית? כי עשינו ויצא לא ניתן לפיענוח.

מנהל פורום סרטן השחלה