תשובת אולטרסאונד גיניקולוגי

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

26/11/2018 | 09:36 | מאת: יפעת

בת 64. בבדיקה שיגרתית באולטרסאונד ויגינלי (שלא עשיתי שנתיים..) ראו: ציסטה בתוך השחלה הימנית בגודל 6.5 מ"מ צלול השאר תקין. מה זה אומר? המון תודה על המענה שאקבל.

לציסטה צלולה וכל כך קטנה אין שום משמעות

29/11/2018 | 12:46 | מאת: יקיר

שלום איני רופאה ואיני מתיימרת לתת כאן עצות רק אומר לך שאצלי סרטן הרחם התפתח מציסטה שהייתה ברחם ושבבדיקות שגרתיות מידי שנה נאמר לי שהציסטה אינה מקור לדאגה למרות שביקשתי להוציאה.אל תקחי סיכונים היום יש הליכים פשוטים להוצאת הציסטה דרך הוגינה או בליפרוסקופיה. לכי לקבל חוות דעת נוספת ותשאלי לגבי ההליכים האפשריים. בריאות ובשורות טובות

מנהל פורום סרטן השחלה