הישנות סרטן השחלות שינוי אישיות

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

19/10/2018 | 15:59 | מאת: מעיין

שלום רב אחותי בת 56 הישנות לאחר שלושה חודשים של סרטן שחלות.מטופלת בדוקסלין.מרקרים קצת עלו אבל היא מרגישה מאוד רע. סובלת מכאבי בטן חזקים מאוד כל הזמן ברמות כאב שונות.חדלה ללכת לעבודה. ישנה כל הזמן.מתלוננת ומדוכאת.אנחנו אחרי טיפול חמישי.עושים פטסיטי אחרי שישי.אני מאוד חוששת.כואב לה האישיות שונה. לחוצה ודואגת לה מאוד. הכאבים יכולים לנבוע מהמחלה? יש סיכוי שסרטן שחלות התפשט למוח או למערכת עצבים?אובדת עצות

מאד נדיר שסרטן שחלות ישלח גרורות למח או מערכת העצבים אבל כאב קשה לא מטופל מספיק טוב בהחלט יכול לגרום לסבל רב עד כדי שינויי מצב רוח ואישיות. מאחל שתוצאות הפט סיטי יהיו מעודדות, אבל ללא ספק היא צריכה בדחיפות התאמה ושינוי בטיפול בכאב והטיפול התומך שהיא מקבלת בהצלחה

מנהל פורום סרטן השחלה