דוקסיל תופעה ידועה ולא ברורה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

20/08/2018 | 18:09 | מאת: מלי אוהבת אותה

אמא לצערי בהישנות מחלה אחרי חצי שנה. עברו מקרבו וטקסול לדוקסיל. הזהירו שאחרי טיפול ראשון מרקר יעלה בענק ואכן עלה 270 ל840. למה המרקר עולה בטיפול זה?האם ככה זה אצל כל החולים,? מתמ המרקר אמור לרדת? האם דוקסיל יכולה לנקות את המחלה כולה באופן היפותטי? סליחה על ריבוי השאלות באמת לא מבינה.

כאשר יש תגובה לכמוטרפיה הגידול מתפרק ואז ייתכן עלית סמן זמנית צריך לחכות לפחות 3 קורסים בטרם קובעים האם יש תגובה מספקת וירידת סמן טיפול כמוטרפי ובכלל זה דוקסיל יכולים להביא לנסיגה מלאה של המחלה שתתבטר בסמן תקין ובדיקות הדמיה תקינות, אבל הבעיה שגם אז מחלה מיקרוסקופית שלא נראית יכולה לחזור

מנהל פורום סרטן השחלה