עזרה בבקשה.אודה לכנות

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

04/07/2018 | 20:30 | מאת: האחת

שלום רב.סרטן שחלות חוזר.במקור שלב 3.בפט סיטי קרינה בבלוטת בית החזה, בלוטות בכבד ובסרעפת.גוש באגן וגוש בבטן עליונה וליד הרחם.ונגעים בשער הכבד השלב המתואר הוא שלב 4?האם ניתן להחלים לאחר התפשטות לבלוטת לימפה?

כאשר יש חזרה של סרטן שחלה לרב בחלל הבטן או בבלוטות לימפה סיכויי החלמה מלאה לצערי קלושים , אבל הדגש הוא שקיימים טיפולים רבים ובכלל זה טיפולים ביולוגיים חדשים שנמצאים במחקר שיכולים לעזור לשלוט על המחלה "על אש קטנה"

מנהל פורום סרטן השחלה