חזרה מאוד אלימה של המחלה אצל אמא

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

04/07/2018 | 14:37 | מאת: אוהבת אותה הכי

שלום רב אמא חלתה בסרטן שחלות שלב 3. קיבלה 9 טיפולי קרבו וטקסול באמצע ניתוח גדול.פט נקי מרקר 7.טופלה באווסטין.3 חודשים תקינים ואז המרק התחיל לעלןת ולזנק. תוצאות פטסיטי שחורות: גוש 1.5 ס"מ בבטן עליונה.גוש 1.5 ס"מ ליד הרחם. גוש 1.6 ס"מ בכבד ונגעים בכמה וכמה בלוטות בבטן. 1. האם ניתן לצאת מיזה? מה הטיפול היותר מתאים קודם כימו או ניתוח לדעתך? 2.אם הולכים על כימו האם עדיף שינוי לדוקביל או להישאר בקרבו טקסול.הרופאים בדילמה כי חזר אחרי חצי שנה וזה גבולי. 3. מה סיכויי ההישרדות במחלה כזאת אלימה? אודה לתשובתך מעריכה ומוקירה

כאשר המחלה חוזרת בטווח זמן כל כך קצר ובהיקף שתיארת לדעתי אין מקום לניתוח אלא לכמוטרפיה ואולי עדיף לנסות דוקסיל ואם אפשר לשלב בטיפול ביולוגי או במסגרת מחקר או דרך חברת ביטוח

מנהל פורום סרטן השחלה