נוזל בחלל הרחם, עוד שאלה אחת בבקשה ברשותך

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

30/06/2018 | 10:00 | מאת: ליאנה

פרופ' שלום ותודה רבה מראש, הייתי שוב אצל הרופא גינו/אונק שבדק אותי לגבי הנוזל ברחם שלא יידע אותי בפגישה הקודמת של הבדיקה עם הרירית דקה וכמה נוזל. ענה שהרירית דקה ומעט נוזל. עמד על זה שצריך לעשות תהליך פתולוגי ויש סיכוי לסרטן. נכנסתי לסרטים ולדיכאון. לאחר התייעצות נאמר לי שנוזל ברחם בגילי (65) תופעה נפוצה בגלל חסימה בצוואר הרחם ועם הרירית דקה וסדירה אין צורך לקחת נוזל. השאלה שלי יש סיכוי שזה גם סרטן? האם אפשרי מ u.s. בלבד ללא כל בדיקות נוספות לזהות סרטן? ידוע לך על זה? נאמר לי שאין מצב שמעט נוזל ברחם מעיד על סרטן בכלל...בבקשה תענה לי חשוב לי. תודה רבה רבה ליאנה

על מנת לשלול סרטן ב 100% צריך ביופסיה אבל הסיכוי לסרטן במקרה שלך קרוב לאפס ולא מומלץ או צריך לבצע ביופסיה

מנהל פורום סרטן השחלה