ניתוח לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

16/05/2015 | 08:49 | מאת: אנה

שלום לד"ר יניב בר קנא, האם ידוע ומוכר הניתוח לגלאוקומה לעין בזוית פתוחה CO2 לייזר סקלרקטומי מה מידת ההצלחה ,וגם הסיכונים? אבקש את דעתך בתודה מראש אנה

ניתוח זה דומה לניתוח ה"רגיל" לגלאוקומה, אבל עם שינוי מסויים ושימוש במכשיר הלייזר. מספר מאמרים שפורסמו בספרות מצביעים על אחוזי הצלחה שדומים לניתוח הרגיל, עם פחות סיבוכים. מאחר והמכשיר יחסית חדש, הידע וניסיון האישי בניתוח הלייזר הינם קטנים יותר יחסית לניתוח הרגיל.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני