מטלבתת

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

05/05/2015 | 13:21 | מאת: אפרת

שלום ד"ר. רופא עיניים של ק"ח בדק ואמר שיש לי לחץ תוך עיני גבוה 20 ו-24, וגלאוקומה, ושאני אתחיל טיפול טיפות עיניים לכל החיים. הוא גם ראה שדה ראיה. 1. האם אתה ממליץ ללכת לרופא מומחה לגלאוקומה בשביל לאשר? 2.אם כן, בינתיים שמגיע התור של המומחה, להתחיל טיפול או לא? התור יכול לקחת זמן, תודה מראש.

2 שאלות מצויינות! המלצתי האישית היא 1-כן, לקבוע תור לרופא מומחה לגלאוקומה לאשר האבחנה, ו 2- לא, לא להשתמש בטיפות עד הביקור אצל המומחה, גם אם לוקח מספר שבועות

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני